Topservice

Indien je het over uitstekende service hebt in de computerwereld gaat het meestal over bedrijven zoals Logitech, Sony en Apple.

Deze blogpost gaat over het laatstgenoemde bedrijf, Apple. Enkele dagen geleden heb ik namelijk een klein probleem gehad met mijn Macbook, het rubberen voetje aan de onderkant was verdwenen. Op zich is dit geen groot probleem, het toestel werkte nog perfect en de laptop stond ook niet op tafel te wankelen.. Maar aan de andere kant wringt het wel wat, het apparaat dat je elke dag gebruikt is niet meer zoals het moest zijn. Denk aan een kras op je auto of smartphone; het werkt nog zoals het moet werken maar leuk is anders.

Gelukkig was ik die dag in Barcelona, een prachtige stad met bovendien ook een prachtige Apple Store. Het antwoord dat ze mij daar gaven was jammer genoeg niet zo prachtig: aangezien de laptop niet meer onder garantie was ging het rubberen voetje mij 8 euro kosten. Op zich niet veel geld maar 8 euro voor een stukje rubber ten waarde van 20 eurocent? Dat deed me denken aan de RAM-prijzen die Apple hanteert: veel te duur. Hierdoor ging ik het, net zoals bij mijn RAM, het wel zelf doen. Een snelle zoektocht op Ebay gaf veel resultaten, waarbij het goedkoopste item 4,5 dollar koste. advancedmark2010 uit China doet het voor minder dan de helft van de prijs, mooi zo. Net voor ik het item wou aankopen dacht ik even aan Easy-M aan de Vaartkom in Leuven. De vorige keer hebben zij mij goed geholpen en misschien kunnen zij een goedkopere prijs dan Apple aanbieden én bovendien zal ik geen 3 weken moeten wachten, wat bij de Ebay-bestelling wel het geval zou zijn.

Een e-mailtje sturen kan geen kwaad, dus vroeg ik hen wat de prijs was voor een rubberen voetje voor een Macbook Pro, die niet meer onder garantie is én bovendien niet bij hen is gekocht. Tot mijn grote verbazing kreeg ik te horen dat ze dit gratis doen. Het voetje + het plakken ervan koste mij geen enkele cent en dat, dat noem ik een topservice.

Hierbij raad ik iedereen aan om al je Apple apparatuur bij hun aan te kopen of te laten repareren. Een geweldige service en vriendelijk personeel zijn bij Easy-M aan de vaartkom in Leuven verzekerd.

leuvenvaart2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *